Wij zoeken een nieuwe bewoner

In de leefgemeenschap zijn wat verschuivingen. Daardoor is er een plek vrij gekomen. Er is ruimte voor een vrouw met een warm hart voor pionieren. Iemand die haar enthousiasme wil inzetten om bij te dragen aan de dynamiek van een leefgemeenschap.

De pastorie, waar vroeger de dominee woonde, is nu een plek waar 5 jonge mensen samen het leven willen vormgeven. We zijn een groep van 4 jong volwassenen die het mooi vinden om de meerwaarde in het leven te zoeken. De gemeenschap die we vormen is voor ons de basis om van betekenis te kunnen zijn. Het samenleven inspireert ons zo dat we willen zoeken hoe we daarvan iets kunnen delen met de plek waar we wonen. We moedigen elkaar aan om te luisteren naar onszelf, elkaar, God en onze omgeving.

Er is een kamer vrijgekomen in de pastorie. Omdat we zoeken naar hoe we iemand binnen onze gemeenschap het meest tot z’n recht kunnen laten komen, willen graag deze kans bieden aan een vrouw die:

  • Tussen de 20 en de 30 jaar is.
  • Ongeveer 2 jaar wil investeren in de gemeenschap
  • Enthousiast is om zich in te zetten voor de omgeving naast eigen werk of studie

We vinden het leuk om van je te horen, voel je vrij om ons te contacten op info@springlevend.nl

Terug naar actuele berichten

Gerelateerde berichten

Koffiecafé Schaarsbergen

Elke vrijdagochtend is afgelopen maanden het koffiecafé open geweest voor iedereen die zin had in een praatje. Op gepaste afstand konden we elkaar ontmoeten in het Dorpshuis. Er waren leuke gesprekken en ontmoetingen. Zodra het weer kan gaan we er zeker mee door.

Ma 01 jun. 2020

Spring je met Springlevend mee?

We delen graag een mooi gedichtje met jullie: Spring met mij,dan springen wij,heel lang of maar even. Spring met mij,samen springen wij,en we voelen dat we leven. (Marrijnke, 2020)

De bloementuin -Update

24 juni- De tijd vliegt. In de tuin staan bloemen in alle kleuren en formaten. De regen van vorige week heeft de tuin goed gedaan. Het is genieten om door de tuin te lopen en weer nieuwe bloemen te zien. Vandaag zijn we bezig geweest met het zevenblad uit de tuin te halen, wat een […]

SpringLevend in quarantaine

De pastorie ligt op een mooi eindje van de stad af en ook het wijkje van Schaarsbergen is niet op loopafstand. Dat zorgt ervoor dat we ons goed aan de zelfisolatie kunnen houden 😉 Het is een zegen om nu in de natuur te wonen dat geeft veel minder het gevoel van opgesloten te zitten. […]

Vr 20 mrt. 2020

Vuurtje!?

Ja hoor… De kampvuurplaats is eindelijk af! We hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Zie je het al voor je:… een mooie zomeravond, biertje erbij en een kampvuurplaats met ruimte voor goede gesprekken. Op naar de zomer. Zien we je dan bij SpringLevend?! Kom ook kijken bij ons genieten van de bloementuin. […]

Vr 11 sep. 2020

150 Jaar Schaarsbergen

De dorpskerk Schaarsbergen bestaat 150 jaar. Dit moet gevierd worden. Een jaar lang zijn er verschillende activiteiten in het dorp.

Za 23 mei. 2020

Frisse Lucht Arnhem Noord

Elke zaterdagochtend is er ‘Frisse lucht’. Een stiltewandeling waarin we de rust opzoeken aan de groene randen.