De bloementuin -Update

24 juni- De tijd vliegt. In de tuin staan bloemen in alle kleuren en formaten. De regen van vorige week heeft de tuin goed gedaan. Het is genieten om door de tuin te lopen en weer nieuwe bloemen te zien. Vandaag zijn we bezig geweest met het zevenblad uit de tuin te halen, wat een karwei is dat zeg! Check ons Instagram @Spring_levend voor alle foto’s van de tuin!

10 mei- Het is alweer twee weken geleden dat we de omgeploegde tuin hebben ingezaaid. Het is een groot oppervlakte dus er was aardig wat nodig. We zien nu al dat het geen gemakkelijke taak gaat worden. Het is een grote lap grond en dat strak bijhouden gaat een fulltime job zijn. Eigenlijk is dat wel een mooi synoniem voor het leven. Hoe hard je ook werkt, het leven heeft een eigen wil en kan soms onverwacht ergens de hoek om komt waar je het niet verwacht. Zo ontstaan er geluksmomentjes. Bijvoorbeeld wanneer je tussen al het mos en hoge gras een bosviooltje vindt.

Als het goed is hebben we deze zomer dus een prachtige bloementuin. Waar je na een wandeling lekker kunt genieten van de natuur.

“We kunnen planten en we kunnen water geven, maar het is God die te laten groeien.” Naar 1 Korinthe 3:6
Terug naar actuele berichten

Gerelateerde berichten

Koffiecafé Schaarsbergen

Elke vrijdagochtend is afgelopen maanden het koffiecafé open geweest voor iedereen die zin had in een praatje. Op gepaste afstand konden we elkaar ontmoeten in het Dorpshuis. Er waren leuke gesprekken en ontmoetingen. Zodra het weer kan gaan we er zeker mee door.

Wij zoeken een nieuwe bewoner

In de leefgemeenschap zijn wat verschuivingen. Daardoor is er een plek vrij gekomen. Er is ruimte voor een vrouw met een warm hart voor pionieren. Iemand die haar enthousiasme wil inzetten om bij te dragen aan de dynamiek van een leefgemeenschap. De pastorie, waar vroeger de dominee woonde, is nu een plek waar 5 jonge […]

Ma 01 jun. 2020

Spring je met Springlevend mee?

We delen graag een mooi gedichtje met jullie: Spring met mij,dan springen wij,heel lang of maar even. Spring met mij,samen springen wij,en we voelen dat we leven. (Marrijnke, 2020)

SpringLevend in quarantaine

De pastorie ligt op een mooi eindje van de stad af en ook het wijkje van Schaarsbergen is niet op loopafstand. Dat zorgt ervoor dat we ons goed aan de zelfisolatie kunnen houden 😉 Het is een zegen om nu in de natuur te wonen dat geeft veel minder het gevoel van opgesloten te zitten. […]

Vr 20 mrt. 2020

Vuurtje!?

Ja hoor… De kampvuurplaats is eindelijk af! We hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Zie je het al voor je:… een mooie zomeravond, biertje erbij en een kampvuurplaats met ruimte voor goede gesprekken. Op naar de zomer. Zien we je dan bij SpringLevend?! Kom ook kijken bij ons genieten van de bloementuin. […]

Vr 11 sep. 2020

150 Jaar Schaarsbergen

De dorpskerk Schaarsbergen bestaat 150 jaar. Dit moet gevierd worden. Een jaar lang zijn er verschillende activiteiten in het dorp.

Za 23 mei. 2020

Frisse Lucht Arnhem Noord

Elke zaterdagochtend is er ‘Frisse lucht’. Een stiltewandeling waarin we de rust opzoeken aan de groene randen.