De bloementuin -Update

24 juni- De tijd vliegt. In de tuin staan bloemen in alle kleuren en formaten. De regen van vorige week heeft de tuin goed gedaan. Het is genieten om door de tuin te lopen en weer nieuwe bloemen te zien. Vandaag zijn we bezig geweest met het zevenblad uit de tuin te halen, wat een karwei is dat zeg! Check ons Instagram @Spring_levend voor alle foto’s van de tuin!

10 mei- Het is alweer twee weken geleden dat we de omgeploegde tuin hebben ingezaaid. Het is een groot oppervlakte dus er was aardig wat nodig. We zien nu al dat het geen gemakkelijke taak gaat worden. Het is een grote lap grond en dat strak bijhouden gaat een fulltime job zijn. Eigenlijk is dat wel een mooi synoniem voor het leven. Hoe hard je ook werkt, het leven heeft een eigen wil en kan soms onverwacht ergens de hoek om komt waar je het niet verwacht. Zo ontstaan er geluksmomentjes. Bijvoorbeeld wanneer je tussen al het mos en hoge gras een bosviooltje vindt.

Als het goed is hebben we deze zomer dus een prachtige bloementuin. Waar je na een wandeling lekker kunt genieten van de natuur.

“We kunnen planten en we kunnen water geven, maar het is God die te laten groeien.” Naar 1 Korinthe 3:6
Terug naar actuele berichten

Gerelateerde berichten